Alles over financieel ondernemen

Aanrader: bedrijfsuitje in Hoorn

Beste lezer, zonder personeel is het moeilijk om succesvol te worden, daarom is het belangrijk om je personeel tevreden te houden. Bij mij is iedereen op de werkvloer erg tevreden en dat komt omdat we veel leuke dingen doen. Hierdoor leert iedereen elkaar beter kennen en is iedereen bereid om net een stapje harder te werken. Pas geleden vond ik het weer eens tijd voor een bedrijfsuitje Hoorn. Mijn bedrijf is gevestigd in Hoorn en buiten dat zijn er veel leuke dingen te doen in Hoorn. Toen ik laatst dus opzoek was naar een leuk bedrijfsuitje in Hoorn kwam ik al snel op de website van Zeildagtocht uit. Hier kan je zeilen als personeelsuitje en dat leek mij wel wat. Hierbij moet iedereen natuurlijk goed samenwerken en buiten dat is het ook nog eens erg leuk.

Een dag om niet te vergeten!

Toen ik op de website van Zeildagtocht uitkwam heb ik meteen een afspraak gemaakt. Gelukkig konden we al snel terecht en hebben we inmiddels een fantastische dag gehad. Mijn personeel vond het erg leuk en ik zelf eigenlijk ook wel. We hebben veel geleerd op het gebied van zeilen en iedereen kent elkaar nu toch weer een stukje beter. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat een werknemer van mij al kon zeilen! Wij hebben in ieder geval een erg leuke dag gehad en een personeelsuitje bij Zeildagtocht is een echte aanrader.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.