Alles over financieel ondernemen

De fiscus en schenken gaan niet altijd samen

Het is nu eenmaal zo dat je met echt niets maar dan ook niets onder de fiscus uit kan komen. Gelukkig hebben wij in ons bedrijf een goede boekhouder waar ik al menige discussie heb gevoerd en ook een hoop van heb geleerd. Ik kan wel zeggen dat zelfs met de fiscus en schenken ik mij wel eens heb afgevraagd waarom ik niet kan weggeven als bedrijf wat ik wil. En nadat de boekhouder mij hiervan de regels uitlegde begreep ik eigenlijk ook wel dat dit logisch is omdat je er anders op deze manier natuurlijk flink misbruik van kunt maken. Maar het moet wel leuk blijven en ook op een eerlijke manier. En dit kreeg ik allemaal nog eens bevestigd toen ik terecht kwam op deze erg leuke site. Ik kan wel zeggen dat dit een erg informatieve site is waar je van cadeau ideeën tot aan reacties van secretaresses terecht kunt. En daarom is het ook zo fijn dat ik gewoon alsnog iets op secretaresse dag weg kan geven wat ik leuk vind voor de dames die echt onze steun en toeverlaat zijn in ons dagelijkse drukke bestaan. Want het hebben van de juiste secretaresse is natuurlijk al een geschenk op zich en daarom verdienen zij op deze speciale dag dan ook zeker wel iets extra’s. een erg leuke site is deze en daarom zal ik dit dan ook zeker aanraden aan elk bedrijf die zijn of haar secretaresse wil laten blijken dat zij zeker worden gewaardeerd.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.