Alles over financieel ondernemen

Een perfecte Occasion leasen

Occasion leasenZoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Toevallig liep mijn contract af met een bedrijf waar mijn werkgever mijn auto had geleased. Het fijne was dat ik weer een nieuwe uit mocht kiezen. Ik kreeg toen een aantal opties en vervolgens koos ik voor Finalease. Daar kon je een prachtige occasion leasen. Ze beschikte namelijk over meer dan 150 auto’s en bussen. Je kon het zo gek nog niet bedenken of ze hadden het. Daarnaast waren ze ook nog eens super voordelig. De prijzen verschilde enorm en als je ook nog eens nagaat dat je bij dit bedrijf een aanbetaling kan doen of een slottermijn betalen al helemaal.

Erg tevreden met mijn nieuwe leasecontract! Finalease

Sinds een week heb ik een nieuwe auto en die bevalt uitstekend. Hij heeft weinig kilometers op de teller en daarnaast rijd hij ook nog een grandioos. Wat betreft de kosten hoef ik gelukkig niks te betalen, maar vanuit mijn werkgever weet ik dat het erg voordelig is. Als er wat met je auto is repareren ze het zonder pardon en mocht er schade zijn ook! Het enigste wat je dan als bedrijf zijnde hoeft te betalen is benzine en de maandelijkse lease kosten. Een occasion leasen is daarom ook echt een aanrader. Meer informatie vind je op de bovenstaande link. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd contact met ze opnemen. Ze staan je graag te woord.

Reacties zijn gesloten.