Alles over financieel ondernemen

Frietwagen huurt u bij snackmobiel.nl!

Eens in het jaar organiseer ik een masterclass. Tijdens deze masterclass nodig potentiële klanten uit waar ik dan een presentatie aan geef. Na het geven van de presentatie babbel ik met deze potentiële klanten. Het is dan ook van groot belang dat er een leuke sfeer aanwezig is tijdens deze masterclass. Het organiseren van zo´n masterclass is makkelijker gezegd dan gedaan want er moet een hele hoop geregeld worden. Als voorbeeld: de catering en de muziek. Gelukkig vond ik via het internet al vrij snel een goed cateringsbedrijf een een leuke live bandje. Na het regelen van de dranken en de muziek ben ik opzoek gegaan naar de catering voor het eten. Via het internet kwam ik uiteindelijk terecht op de website van snackmobiel. Via deze website had ik de mogelijkheid om een frietwagen in te huren. Een frietwagen inhuren leek mij dan ook ideaal, want zo had iedereen tijdens de masterclass de beschikking over heerlijke en verse snacks!

Verse snacks

Een goede keuze!

Nu een week na het geven van de masterclass kan ik u vertellen dat de masterclass een groot succes was. Tijdens de masterclass heb ik een aantal nieuwe klanten geworven waar ik ontzettend blij mee ben. Alles was goed geregeld waaronder de muziek, het drinken en het eten na het geven van mijn presentaties. Vrijwel alle potentiële klanten bleven na de masterclass rondhangen. De snackmobiel heeft ervoor gezorgd dat iedereen in voorzien was van lekkere snacks. Voor vele was de snackmobiel dan ook een grootte reden om nog even te blijven! wilt u een masterclass of een feest organiseren? Doe dit dan met een snackmobiel!

Snackmobiel.nl

Reacties zijn gesloten.