Alles over financieel ondernemen

Grote stappen gezet met dit incassobureau

Ben je op zoek naar een goed incassobureau? Kijk dan zeker eens op de website van Te Biesebeek, een organisatie die ik echt van harte kan aanbevelen. Ik ontdekte dit incassobureau toen ik meerdere wanbetalers had zitten tussen mijn klantenkring en ik vreesde mijn bedrijf in de problemen te brengen als ik niet snel handelde. Immers, als ik de situatie te lang zou laten doorsudderen dan zou ik misschien wel zelf afscheid moeten nemen van dit bedrijf, aangezien wij dan zelf de rekeningen niet meer betaald zouden kunnen krijgen. Het voelt ergens heel onrechtvaardig om van anderen, die wel de diensten en producten van ons afnamen, niet betaald te krijgen voor diezelfde service. Toen ik echter op zeker moment merkte ook een crediteur te moeten laten wachten snapte ik ook die andere kant ineens. Het wordt op deze manier wel in stand gehouden en ik was niet van plan om mijn bedrijf eronder te laten lijden dan die andere bedrijven het ook moeilijk hadden. Ik had geen zin onder te gaan met dit bedrijf om een reden als dat – en toen ik me dat eenmaal voor de geest had gehaald wist ik ook hoe actie te ondernemen. Toen werd het allemaal veel simpeler, ik moest namelijk gewoon wat duidelijker staan voor mijn principes en mijn eisen. De hulp van dit incassobureau heeft veel betekend, heeft veel gescheeld ook, want zonder hen had ik vast de indruk niet kunnen achterlaten die ik zo graag wilde achterlaten.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.