Alles over financieel ondernemen

Op maat gemaakte trainingen van AVK

Op voorbereiding van 2015 zijn we op zoek naar trainingen en opleidingen die we onze werknemers kunnen aanbieden. Vorige maand was ik namelijk op een dag van het uitzendbureau waar een aantal sprekers waren die vertelde over de nieuwe regels en wetten op het gebied van werknemers. Hierin kwam ook naar voor dat het vanaf juli 2015 verplicht is om je werknemers constante opleiding aan te bieden. Dit wil zeggen dat je ze constant moet blijven trainen en zichzelf helpen te verbeteren. Uiteraard is dit iets heel positiefs en willen we hier goed mee van start gaan in 2015. Zo kwam ik ook op de website van AVK terecht waar ze tal van trainingen aanbieden.

We zitten in een branche waar elke dag anders is en het dus ook moeilijk is om een training te vinden die direct aansluit op onze behoeftes. Zo zag ik op hun website dat er ook mogelijkheden bestaan om een training samen te stellen die op maat gemaakt is. Ik heb hierover dan ook direct contact opgenomen met AVK om te bespreken wat er dan precies mogelijk is hierin. Ze gaven hierin aan dat eigenlijk alle trainingen te vinden op de website van AVK te combineren zijn en samen te voegen zijn in een training die dan op maat gemaakt in elkaar gezet wordt.

Overzicht trainingen

Ik heb op hun website de voor ons belangrijkste trainingen gehaald en hier even onder elkaar gezet. Ik denk dat wij hier de beste keus in maken als we van onderstaande trainingen 1 training samenvoegen die we dan in 1 of 2 dagen helemaal afronden.

  • Word training
  • Excel training
  • Powerpoint training

Dit zijn de drie programma’s waar wij het meest mee werken en we ons dus ook in kunnen verbeteren.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.